Polujemy gotujemy i pieczemy

PolujemyGotujemyPieczemy
Najnowsza książka kucharsko-łowiecka wydawnictwa Mirczumet ukazała się na rynku wydawnictw o tematyce łowieckiej. Przepyszne przepisy z Bieszczad i Beskidu sprawią, że gotowanie stanie się pasją równie silną jak samo łowiectwo.

Książka, którą powinien przeczytać nie tylko każdy myśliwy ale także każdy smakosz i zwolennik zdrowego odżywiania się. Wydawnictwo stanowi uzupełnienie łowieckiej literatury kulinarnej o nowe spojrzenie na kuchnię z dziczyzny i nowe przepisy. 

Oprawa miękka

Praca zbiorowa

276 stron

Zdjęcia kolorowe i czarno-białe

Książkę można zamówić w sklepie internetowym Poradnika Łowieckiego - www.sklep.poradniklowiecki.pl


Piotr Gawin

 


 

Daj się odnaleźć

Wspomnienia z kniei

Ankiety łowieckie

Pogotowie postrzał.

TOP